Regional Air Services - Aerodrom Tuzla si Catapulta Records va invita pe 23-24 august pe terasa Laguna din Portul Mangalia la un eveniment aviatic si muzical exceptional - Tuzla Fly In, 2008, organizat cu sprijinul Primariei Mangalia si al Consiliului Judetean Constanta.

Aflat la a treia editie, Tuzla Fly In este, in primul rand, un spectacol de acrobatie aeriana de cea mai buna calitate. Noutatea pe care o ofera publicului aerodromul Tuzla in acest an este colaborarea cu cei de la Catapulta Records, care vor oferi, sambata, incepand cu orele 19. 00 un concert electrizant chiar pe plaja Laguna din Mangalia - in zona de survol si acrobatie a aeronavelor.

Intre aceste demonstratii, spectatorii pot aplauda parada aeronavelor Regional Air Services, formata din avioane de tip AN2, DA 20 (katana) si DA 40, BN 2, Piper PA 34, Wilga si Cessna 182 si performantele parasutistilor de la Aerodromul Tuzla, coordonati de instructorul Adrian Constandache.

Incepand cu orele 19.00, cei de la Catapulta Records vor transforma plaja in club in aer liber, iar pe scena Fly In, instalata chiar pe nisip, vor urca Timpuri Noi, Nightlosers si Luna Amara.