În acest weekend, iubitorii muzicii latino vor avea parte de un eveniment deosebit, care se va desfăşura în piaţeta Cazinoului din staţiunea Mamaia. Manifestarea, intitulată „Mamaia Salsa Festival”, va cuprinde show-uri de muzică şi dans, workshop-uri şi seri de party.

Constănţenii, dar şi turiştii aflaţi pe litoral, în perioada 14-17 august, vor avea ocazia să vadă urcînd pe scenă artişti de la şcoli de dans de renume mondial printre care „Salsa Dance Squad”, condusă de Eric Lalta, cel mai mare coregraf al momentului şi scenarist al mai multor show-uri de salsa promovate în întreaga lume. Tot aici va putea fi admirată şi trupa „Latin Black”, formată din dansatori italieni şi cubanezi, în frunte cu Seo Fernandez, un tînăr care a revoluţionat conceptul de dans si acrobaţie. Pe scenă vor urca şi Txiky & Sabrina, doi tineri din Spania şi, respectiv, Argentina, care s-au numărat printre elevii lui Fernando Sosa, cel mai mare dansator de salsa.

De asemenea, pe scenă vor mai urca şi artişti de la şcolile de dans din ţară.

Show-urile vor avea loc vineri seară, începînd cu ora 22.00 şi sîmbătă, începînd cu ora 21.00. Accesul publicului la spectacole este liber.