După ce a făcut un tur al Europei şi a vizitat peste 20 de oraşe europene, trecînd prin ţări ca Germania, Grecia, Polonia sau Spania, Barul din Gheaţă şi-a deschis, ieri, porţile şi pentru constănţeni, în Portul Tomis, zona Poarta 1. În perioada 1-5 august, între orele 15.00 şi 20.00, constănţenii cu vîrsta peste 18 ani vor avea ocazia de a vizita o locaţie inedită şi de a savura bere într-un decor cu totul special, la o temperatură de -8 grade Celsius.

Barul din Gheaţă pe roţi este marea surpriză a campaniei „Heineken Served Extra Cold” de anul acesta: un camion minune care oferă o experienţă memorabilă a berii Heineken, într-o atmosferă surprinzătoare, desprinsă, parcă, dintr-un film SF. La intrarea în bar, vizitatorii vor primi o căciulă şi o haină călduroase. Astfel echipaţi, vor trece apoi prin toate camerele extra cold. Ultima cameră, cea care stîrneşte cele mai multe poveşti, este camera de răcire, unde vizitatorii pot savura un Heineken Extra Cold, la o temperatură de –8 grade Celsius.

În România, turul „Heineken Served Extra Cold” a început ieri, la Constanţa şi va continua la Cluj (8 - 11 august), Timişoara (14 - 17 august) şi Bucureşti (21 - 24 august).