Concertul pe care celebrul cîntăreţ spaniol Julio Iglesias urma să îl susţină în această sîmbătă, cu începere de la ora 21.00, la Constanţa, în zona Poarta I Port, împreună cu invitatul său special, Costel Busuioc, a fost amînat. Organizatorii evenimentului, Music Management, au anunţat că, după succesele marelui artist de la Cluj şi Iaşi, se află, din păcate, în imposibilitatea de a mai organiza spectacolul lui Julio Iglesias de la Constanţa, din data de 19 iulie. Potrivit PR-ului Music Management, Cristina Cojucar, renunţarea la cel de-al treilea concert în România al cîntăreţului este determinată de ploaia torenţială - şi la Cluj, şi la Iaşi - care a dus la suprasolicitarea echipamentului tehnic şi la deteriorarea unor componente. De menţionat este faptul că echipamentele tehnice aduse de Julio Iglesias în România valorează mai multe milioane de euro şi pot fi achiziţionate exclusiv în Statele Unite ale Americii, unde se asigură şi service-ul, în caz de defecţiune.

Avînd în vedere această situaţie deosebită, precum şi dorinţa de a nu periclita calitatea concertului de la Constanţa, din punctul de vedere al sonorizării, organizatorii şi artistul au hotărît să amîne spectacolul, încercînd reprogramarea acestuia în funcţie de agenda artistului. Spectatorii care doresc să renunţe la bilete şi să îşi recupereze banii vor putea face acest lucru la punctele de unde şi le-au achiziţionat.

Organizatorii Music Management au mai precizat că este posibil ca spectacolul lui Julio Iglesias la Constanţa să fie reprogramat în luna decembrie, la finalul turneului mondial al artistului sau anul viitor.