Hancock
Premiera
cu:Will Smith,
Vineri, Sâmbătă, Duminică - 13:00, 15:00, 17:00, 19:00, 21:00, 23:00
Luni, Marţi, Miercuri, Joi - 14:30, 16:30, 18:30, 20:30, 22:30

Exista eroi... exista supereroi... dar exista si Hancock (Will Smith). Odata cu puterile, vin si responsabilitatile, toata lumea stie acest lucru – toata lumea, mai putin Hancock.Sarcastic, artagos, nesimtit si neintles, Hancock este de cele mai multe ori bine intentionat, si chiar daca salveaza situatia de multe ori, lasa in urma lui un dezastru. Locuitorii Los Angeles-ului s-a saturat de fitele lui, si oricat ar fi de incantati sa aiba un erou local, cu siguranta Hancock nu intra in gratiile lor. Viata lui Hancock se schimba insa in momentul cand il intalneste pe Ray Embrey (Jason Bateman), PR de meserie...

Bratz the Movie

cu: Anneliese van der Pol
Vineri, Sâmbătă, Duminică - 15:45, 20:15
Luni, Marţi, Miercuri, Joi - 15:15, 19:45

Celebrele papusi BRATZ prind viata in mult-asteptatul film BRATZ, prima ecranizare produsa vreodata dupa cel mai chic model de papusi din lume. Pe masura ce actiunea avanseaza, le vom putea admira pe minunatele fete BRATZ luptand pentru lucrurile in care cred: sinceritate, camaraderie si nu in ultimul rand PRIETENIE.
Yasmin (Nathalia Ramos), Jade (Janel Parrish), Sasha (Logan Browning) si Cloe (Skyler Shaye) sunt cele mai bune prietene de cand se stiu. Nedespartite de cand s-au intalnit prima data, tinerele fete intotdeauna si-au incurajat reciproc personalitatile, talentele si stilul fiecareia mai mult sau mai putin iesit din comun. Dar acum, cand au intrat la liceul Carry Nation, fetele descopera o adevarata jungla, in care nu poti rezista daca nu faci parte dintr-un grup, mai ales daca despotica Meredith Dimly face si desface totul in campus. Simtindu-se amenintate cu despartirea, fetele formeaza echipa "The Bratz" pentru a rezista presiunilor si pentru a ramane impreuna. Astfel invata cat de important este sa fii un sprijin pentru prietenii tai, sa fii sincer cu tine insuti si sa intelegi visele si aspiratiile celui de langa tine.


Jocuri stranii - Funny Games

cu: Naomi Watts, Tim Roth
Vineri, Sâmbătă, Duminică - 13:30, 18:00, 22:30
Luni, Marţi, Miercuri, Joi - 17:30, 22:00

Retrasi in weekend la locuinta de vacanta, Ann, George si fiul lor, Georgie, sunt abordati de doi tineri prezentabili despre care nu au idee ca sunt niste psihopati infioratori. Sechestrati la scurt timp in propria locuinta, cei trei vor fi obligati sa practice tot felul de "jocuri" sadice spre amuzamentul bolnav al tinerilor.



Kung Fu Panda
Premiera
Voci:
Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jack Black, Ian McShane
Vineri, Sâmbătă, Duminică - 12:45,14:45, 16:45, 18:45, 20:45, 22:45
Luni, Marţi, Miercuri, Joi - 14:15, 16:15, 18:15, 20:15, 22:15,

In Kung Fu Panda Jack Black este Po the Panda, un sarman ospatar intr-un restaurant de taitei, care este innebunit dupa karate, dar al carui fizic nu-i permite sa practice acest sport.
De fapt, Po este definit ca fiind cel mai lenes animal din intreaga China antica. Iar asta este o problema, deoarece dusmani puternici sunt la granitele tarii, iar toate sperantele se aduna in profetia care il desemneaza tocmai pe Po drept "The Chosen One" (Alesul) pentru a salva situatia.