După un mediatizat tur al Europei, Barul din Gheaţă pe roţi va ajunge, în luna august, pentru prima oară în România. O adevărată inovaţie Heineken, Barul din Gheaţă care a uimit consumatorii de bere de pe întregul continent îşi va deschide porţile şi pentru constănţeni, între 1 şi 5 august, între orele 15.00 – 20.00, în Portul Tomis. Accesul va fi permis persoanelor cu vîrsta de peste 18 ani.

Barul din Gheaţă pe roţi este marea surpriză a campaniei „Heineken Served Extra Cold” de anul acesta, un camion minune care oferă o experienţă memorabilă a berii degustată într-un decor surprinzător, la o temperatură de –8 grade Celsius. La intrarea în bar, vizitatorii vor primi o căciulă şi o haină călduroase. Astfel echipaţi, consumatorii de bere de la malul mării vor trece prin toate camerele extra cold. Ultima cameră, cea care stîrneşte cele mai multe poveşti, este camera de răcire, unde vizitatorii vor putea savura bere la o temperatură de –8 grade Celsius. Experienţa Extra Cold nu se va sfîrşi, însă, odată cu turul: la terasa Heineken, vizitatorii vor putea savura bere, din nou, dar de această dată într-un decor obişnuit şi la o temperatură normală.

Barul din Gheaţă face înconjurul Europei, pornind din Amsterdam şi continuîndu-şi drumul prin Germania, Grecia, Polonia, Spania şi multe alte ţări, vizitînd peste 20 de oraşe europene.