Set Events si Power Marine te invita , intre 18 si 22 iunie , in Mamaia , vis-a-vis de Hotel Rex , la prima editie a Romanian Boat Show Mamaia. Evenimentul reuneste cele mai importante branduri de yachturi , ambarcatiuni cu vele si motor , precum si accesorii pentru acestea
Pe parcursul a cinci zile , veti putea admira ambrcatiunile expuse pe platforma din fata Hotelului Rex , afla informatii despre ultimele trenduri din domeniul nautic si purta discutii in amplele spatii lounge din incinta expozitiei sau chiar face achizitii. De asemenea , Romanian Boat Show va ofera ocazia de a testa ambarcatiunile intr-o mini-croaziera pe mare sau pe Lacul Siutghiol.
Atmosfera de eleganta va fi completata de oferte din domenii conexe: masini de lux prin Maserati , imobiliare prin CBRE/Eurisko si bauturi fine prin BDG ( Metaxa si Cutty Sark ).
Miercuri , 18 iunie 2008 , la ora 11.00 va avea loc deschiderea oficiala a evenimentului prin conferinta de presa , care va fi urmata de un tur special al expozitiei acordat reprezentantilor media. Incepand cu ora 15.00 , Romanian Boat Show Mamaia isi va deschide portile publicului larg. Intre 19-22 iunie , expozitia va fi deschisa intre orele 10.00 si 20.00. Accesul se face pe baza de invitatie sau bilet cu valoare fixa ( 10 RON ).