Apreciatul designer Cătălin Botezatu va reveni, în acest weekend, la Constanţa, pentru a prezenta publicului de la malul mării, în cadrul „Nopţilor Albe” organizate de City Park Mall, două dintre colecţiile sale cele mai recente. Evenimentul se va desfăşura mîine seară, cu începere de la ora 20.30.

Designerul va prezenta publicului colecţia haute couture „Fly” şi cea de lenjerie intimă pentru bărbaţi, „Ice”, ambele lansate de curînd, în cadrul Summer Fashion. Show-ul semnat Cătălin Botezatu va fi precedat de cîteva colecţii ale unor brand-uri precum „Mondo”, „Cellini”, „Debenhams”, „La Senza”, „Yokko” şi „Meli Melo”.

Cătălin Botezatu a reuşit, prin munca sa, prin creaţiile sale originale, să fie un adevărat „ambasador” al României, promovînd imaginea ţării noastre în întreaga lume. De numele marelui creator se leagă show-uri şi prezentări de modă la Las Vegas, la Windock, în Namibia, la Sun City în Africa de Sud, la Chişinău, Moscova, Budapesta, Ibiza, Roma, dar şi în alte mari oraşe ale lumii.

De asemenea, tot mîine seară, Cătălin Botezatu va lansa colecţia „Be Faboulos”, în clubul „Bamboo” din staţiunea Mamaia.