Smiley, carismaticul component al trupei Simplu, care s-a lansat în această primăvară şi ca interpret solo, va susţine un recital mîine seară, în clubul Cucaracha din staţiunea Mamaia. Spectacolul face parte din turneul de promovare a materialului discografic intitulat „În lipsa mea”.
Pe lîngă faptul că se află în plin turneu, Smiley mai are un motiv de bucurie: artistul a fost nominalizat, de curînd, la „Romanian Top Hit Music Awards 2008”. Interpretul concurează la patru categorii: „Best@The Hit No. 1”, cu piesa „Preocupat cu gura ta”, „Boys@The Best Hit”, cu aceeaşi melodie, „Featurig@The Best Hit”, pentru colaborarea cu Uzzy la „În lipsa mea” şi „Hip Hop@ The Best Hit”, de asemenea, pentru colaborarea cu membrul trupei „B.U.G. Mafia”. Acest concert face parte din seria Smiley X4 Tour si va continua cu alte 2 concerte : 18 iulie - The Office si 25 iulie - Tan Tan.

Muzică, actorie şi dans – toate adunate într-un megashow susţinut de cel mai zîmbareţ artist român, Smiley... şi nu numai de el! Conceptul concertului se învîrte în jurul a trei alter egouri ale lui Smiley – Miley "maili", Iley "aili" şi Ley "li" – care împreună cu el vor susţine cel mai incendiar show!