Ca in fiecare an din 2001 incoace, Liberty Parade inseamna cel mai mare fenomen dance de strada din Romania. Inseamna 3 camioane incarcate de decibeli produsi de cei mai buni DJ-i romani ai momentului, inseamna peste 50.000 de perechi de maine taiate de lasere multicolore in Liberty Parade Arena, inseamna muzica buna, prieteni, soare si nisip scartaind in baschetii putin uzi. Totul incepe cu caravana Liberty Parade la ora 15, pe traseul deja cunoscut intre Venus si Saturn si va continua pana la rasaritul soarelui pe Liberty Parade Arena.

Dress Code: cravata la pantaloni scurti roz, accesorizati cu fluiere, ochelari de soare si freze multicolore, costume de baie, casti de motociclist, clapari fara schiuri, evantaie si kimonouri, armuri medievale samd.

Programul Liberty Parade

Cel mai tare eveniment dance al anului incepe cu caravana si se incheie pe scena. Tocmai de accea suntem siguri ca vreti sa aflati care este ordinea in care intra fiecare DJ si cat mixeaza pe scena Liberty Parade.

Astfel, Warm-up este asigurat de Lucian Barbulescu, de la 20:00 la 21:00, si de DJ Andi, de la 21:00 la 22:00.

Show-ul continua cu urmatoarele nume:

22:00 - 23:00 - Vali Barbulescu
23:00 - 24:00 - DJ Allen
24:00 - 01:00 - DJ Optick
01:00 - 02:30 - Carl Kennedy
02:30 - 04:00 - Dirty South
04:00 - 05:00 - Dennis Ruyer
05:00 - 06:00 - DJ Pagal

Reguli pentru accesul la Liberty Parade 2008:

SECURITATE:
O intreaga echipa se securitate se va ocupa de siguranta ta, pe parcursul intregului eveniment. Pentru ca evenimentul sa se desfasoare in bune conditii, te sfatuim sa respecti toate instructiunile date de agentii de paza si de organizatori. Deciziile personalului de securitate sunt mereu finale, daca nu te supui regulilor impuse de organizatori, atunci risti participarea la acest eveniment.

CONTROL CORPORAL:
Pentru ca vrem sa le oferim participantilor la acest eveniment o siguranta garantata, va exista din partea echipei de securitate un control corporal, inainte de a se intra in Liberty Parade Arena.

ESTE INTERZIS:
Sa ai asupra ta obiecte contondente, droguri, obiecte din sticla sau plastic, arme sau alte obiecte periculoase. Echipa de securitate poate refuza accesul la eveniment a oricarei persoane care este prinsa avand asupra sa unul dintre obiectele enumerate mai sus.

NU TOLERAM DROGURILE!
Spune: "Nu drogurilor!". Liberty Parade este un eveniment muzical de calitate superioara, asa ca simte-te "high" pe muzica celor mai tari artisti si DJ-i si lasa acasa drogurile!!! Trebuie sa te informam ca politia nu va face nici un fel de abateri de la regulile existente privind posesia si consumul de droguri si ca cei prinsi avand asupra lor orice fel de substante stupefiante vor fi arestati pe loc.

SFATURI PENTRU UN PARTY REUSIT:
Dansul cauzeaza supraincalzire, asa ca fa o pauza din cand in cand si odihneste-te!
Alcoolul, bauturile energizante si drogurile iti deshidrateaza corpul, inlocuieste-le cu apa pentru o mai buna hidratare!
Pastreaza legatura cu prietenii tai prezenti la eveniment si ai grija de telefonul tau mobil!
Ai probleme? Nu intra in panica dar spune-le prietenilor tai ca nu te simti prea bine! Cere primul ajutor!
Nu combina mai multe droguri! Supradozele sunt de cele mai multe ori, rezultatul combinarii drogurilor!
Fii bine odihnit si mananca destul inainte de a veni la "Liberty Parade". N-ai energie, nu te distrezi!!!


PRIMUL AJUTOR
Echipa care se va ocupa de "Primul Ajutor" va fi prezenta pe tot parcursul evenimentului "Liberty Prade". Personalul medical e disponibil pentru orice vizitator al festivalului care intampina probleme de sanatate. Harta amplasamentului medical va fi afisata vizibil la locatia evenimentului.

NU TE URCA LA VOLAN SUB INFLUENTA BAUTURILOR ALCOOLICE !!!
Daca vrei sa-ti faci de cap, vino la eveniment cu un mijloc de transport in comun sau cauta-ti un loc, in Venus sau Saturn, in care sa ramai peste noapte pentru a nu fi nevoit sa te urci la volan baut!