Parcul acvatic Aqua Magic este situat la intrarea in Statiunea Mamaia si se adreseaza tuturor varstelor avand o capacitate de 2.500 vizitatori.
Toboganele, piscinele, caderile de apa si bazinele insumeaza o suprafata activa de 4.000 mp de apa. In incinta acestui parc sunt amplasate centre de alimentatie, restaurante, baruri, fast-food, cofetarii.
Aqua Magic este iluminat feeric astfel incat se pot organiza spectacole, petreceri nocturne, vizitatorii avand posbilitatea de distractie non stop. In premiera este construit un ring de dans in aer liber, cu sonorizare si lumini ultraperformante si jocuri de apa care tisnesc in functie de ritmul si intensitatea muzicii.

Locatie : La intrarea in Statiunea Mamaia in imediata apropiere a Telegondolei Mamaia.
Acces : Linii Autobuz 41, Statia Telegondola Mamaia, 310 statie Aqua Magic.

Bilet intrare: 40 lei pentru un adult şi 20 lei pentru copiii sub 1,50 metri.

AQUA MAGIC cuprinde un numar de 11 puncte de agrement dintre care 2 sunt exclusiv destinate copiilor.
ZONA COPII

Waterplayground este un loc de joaca pentru copii format din piscine cu tobogane multiple pe o suprafata de 1400 mp si adancime de 40 cm

Baby pool - 2 piscine de copii unite, cu patru ciupercute-dus, pe o suprafata de 800 mp si adancime maxima de 20 cm


ZONA ADULTI - "TURN 1"

River ride - doua tuburi jgheab de culori diferite, cu diametrul de 1700 mm, inaltime de plecare la 5 m , lungime de 50 m fiecare si piscine de aterizare ; se folosesc colace.

Multislide - 4 jgheaburi paralele in culori diferite care pleaca de la o inaltime de plecare de 8 metri si avand o lungime de 41 metri, cu piscine de aterizare.

Space bowl - tub inchis cu plecare de la o inaltime de 11 metri si sosire intr-un sistem tip palnie (de culoare albastru transparent) si piscina de aterizare.

ZONA ADULTI - "TURN 2"

Mega pipe - un tub inchis cu diametrul de 800 mm, rosu transparent, cu o inaltime de plecare la 11,4 m, lungime de rulare de 45 m si piscina de aterizare.

Twister - doua tuburi impletite cu diametrul de 800 mm de culori diferite (rosu si albastru), care pleaca de la o inaltime de 11,4 m, o lungime de rulare de 47 m si piscina de aterizare.

Kamikaze - tub deschis albastru mat cu o latime de 700 mm, care coboara brusc de la o inaltime de 11,4 m si ruleaza in continuare pana la 50 m lungime.

Turbo slide - tub inchis rosu transparent cu diametrul de 800 mm care pleaca de la o inaltime de 10 m, face 2 bucle cu cadere in piscine de aterizare dupa ce se parcurg 74 de metri de alunecare.

Black hole - tub care pleaca de la o inaltime de 10 metri, si in care ai voie sa aluneci numai cu colac ; tubul are diametrul de 1400 mm, este complet inchis si este de culoare neagra avand o lungime de rulare de 87 m, dupa ce face 2 bucle; cade intr-o piscina de aterizare.

Lazy river - un rau curgator lat de 3,5 m, adanc de 1,2 m si lung de 360 m care are comunicare cu toate piscinele de aterizare, inclusiv cu piscina de adulti.