The Mission Dance Weekend, unul dintre cele mai importante evenimente ale verii dedicate iubitorilor muzicii house, va avea loc în acest week-end, pe plaja Hanul Piraţilor. Evenimentul aduce la malul mării atît DJ din străinătate, cît şi cunoscuţi DJ autohtoni. „The Mission Dance Weekend”, care se va desfăşura în perioada 11-12 iulie, îi va avea ca invitaţi pe Trentemoller, Fatboy Slim, Roger Sanchez şi Timo Maas, dar şi pe DJ-i români Adrian Eftimie, Optick, Livio&Roby şi Pagal.

Pentru a evita cozile la baruri şi pentru a fluidiza circulaţia din jurul acestora, „The Mission” introduce la acest mare eveniment un sistem pe bază de jetoane. Astfel, jetoanele vor fi disponibile în două variante: de 20 de lei şi de 40 de lei, confecţionate dintr-un material care va permite desprinderea lor în valori de cîte cinci lei. Acestea vor putea fi cumpărate din spaţii special amenajate în incinta locaţiei şi vor fi folosite la achiziţionarea răcoritoarelor şi a băuturilor de la baruri.
În prima seară a evenimentului, pe 11 iulie, pe plaja Hanul Piraţilor va fi invitat Trentemoller, artistul fiind pregătit pentru un show unic în România. Trentemoller va interpreta live toate piesele care l-au transformat într-unul dintre cei mai cunoscuţi şi iubiţi artişti de muzică electronică ai ultimilor ani. Tot în prima seară va mixa, pentru publicul de la malul mării, şi Roger Sanchez, denumit şi „The S Man”, una dintre legendele muzicii electronice din America. În deschidere vor mixa DJ-i şi producătorii români „Livio & Roby” şi Pagal.
Pe 12 iulie, în cea de-a doua seară a evenimentului, pe plaja din staţiunea Mamaia va mixa renumitul Fatboy Slim, care a mai fost în România în urmă cu doi ani, cînd a susţinut un show la Ultima Playa, în faţa a peste 10.000 de oameni. Tot pe 12 iulie, va mixa şi Timo Maas, unul dintre rezidenţii clubului „DC 10” din Ibiza. În deschidere vor urca la platane DJ-i români Optick şi Rosario Internullo.
Biletele pentru acest eveniment pot fi achiziţionate de pe site-ul www.bilete.ro şi din toate magazinele Diverta din ţară, la preţul de 30 de lei, pentru o seară şi de 50 de lei - pachetul pentru ambele seri de distracţie. Cei care nu îşi achiziţionează bilete în avans vor putea plăti, la intrare, suma de 50 de lei. De asemenea, pentru că mai sînt doar trei zile pînă la începerea marelui eveniment, biletele sînt disponibile acum şi la sediul clubului Gossip din staţiunea Mamaia.