In mai 2007 am lansat prima editie locala a tIMOn – Targul Imobiliar National. Am ales Constanta si cei 7500 de vizitatori ai targului au apreciat initiativa organizarii unui targ imobiliar pe litoral. Investitori, cumparatori de locuinte de vacanta dar si constanteni care si-au dorit o casa au vizitat prima expozitie locala a tIMOn.

In 2008 vom continua provocarea primei editii si am construit un eveniment mai puternic, mai mediatizat si mult mai cautat de catre investitori. Se anunta inca de la start un targ imobiliar de succes dat fiind si participarea straina. Dezvoltatori bulgari, dar si oferte din Grecia, Egipt, Brazilia sau Spania vor intregi peisajul unui targ foarte cautat de catre investitorii straini dar si de catre cumparatorii locali.

In luna iunie la Constanta se da startul campaniei imobiliare de vara. O campanie care se va desfasura in acelasi spirit al tIMOn – Targul Imobiliar National: de a contribui activ la dezvoltarea industriei imobiliare din Romania, de a facilita intalnirea cererii cu oferta din peisajul imobiliar romanesc, de a ramane acelasi instrument util pentru orice afacere imobiliara.

Va asteptam la tIMOn Constanta intre 5 si 8 iunie, in centru, la Casa de Cultura!