CITY PARK MALL OFFF CONSTANTA

Adevarul este ca dupa atata reclama nu credeam ca o sa vad o porcarie mai mare ca asta...

Parcare neamenajata, piatra cubica afara care deja are denivelari mari(de abia astept sa vad baltile una langa alta la prima ploaie)...
Exteriorul mizerabil al cladirii...
Interiorul.. mizerie...
A vazut cineva "gradina botanica" de care se zicea la inceput?

------
Cea mai mare teapa electorala! Dar uite ca a tinut...tara de snobi si de complexati.
Am fost si eu de curiozitate sa vad minunea lu` Mazare...si ce sa vezi? Bulevardul proaspat asfaltat si amenajat a fost footot de noul sens giratoriu de la intrarea din mall, in parcare masini impotmolite in nisipul de pe jos...la interior se pot observa din 3 in 3 metri vopsiti cu lantu pe-afara si ciutance cu chilotii la vedere, gata sa se vanda pe-un tricou de firma si o inghetata din mooool...bleah!
Nu mai calc p-acolo cat oi trai!
Pun pariu ca acum, cand au trecut alegerile, lucrarile de finisare(adica parcare asfaltata, piatra cubica nivelata, podea curata etc) o sa dureze vreo 2-3 ani.

------
"city park mall - mai mall decat atat nu se poate "
de trei ori s-a amanat deschiderea . si ultima data cu doar 2 saptamani. daca era mai mult treceau alegerile. poate nu ati vazut in spate spre lac cum e ... sau parcarea subterana neterminata.

------
Nu e gata clar, in afara mai au f mult de munca! Nu era cazul sa-i dea drumul acum.
Partea buna e ca au niste magazine de toale care nu erau in Cta, Zara, Esprit...marci care imi plac.
Oricum cica urmeaa Polux si inca unu acolo pe Traian, acolo au taiat o bucata de deal si au consolidat, o sa fie interesant.

------
Problema nu este ca fitzele din CT (si nu numai) vor avea, in sfarsit, un loc veritabil unde sa se etaleze.
Problema este ca Mazare a distrus o foarte mare parte din parc pentru a face constructia asta. Eu nu inteleg de ce l-a facut in oras si nu in afara lui si de ce a trebuit sa distruga parte din parc. Chiar si in oras, alt loc nu se gasea? E atat de verde si CT, incat nu conta acea parte de parc?
Oricum, Mazare vad ca a iesit fara probleme iar primar, deci constantenii il apreciaza. Cel putin cei care au fost la vot.

------
Mie mi-e perpendicular de mallul primarului Pastaie. E un jeg. Dar, ca sa fim cinstiti, nu s-a distrus "o mare parte din parc" pentru constructia faraonica. Parcul e bine-mersi. Acolo unde e acum mallul, inainte erau niste alei, niste boscheti si un restaurant.
De ce nu se ia nimeni si de contructiile de prost gust care se ridica de cealalta parte a lacului, pe blv. Mamaia, vis-a-vis de Hotel Bulevard si de Bingo ? Sau de Scoica Land? Unde se afla acum Scoica Land, inainte erau copaci. Au venit baietii cu Gillette Mach3 si au ras toata zona. Atunci n-au mai sarit in sus ecologistii de duminica...

------
Inca un mall pe langa altele unde se stie cam cine isi face veacul pe acolo....de parca vreunul din mall-urile din bucuresti sunt/erau altfel decat cel din cta radmasa.gif
Toate sunt niste jeguri unde sa adune oamenii intr-un loc si sa consume cat mai mult fie d-ale gurii fie toale si altele. Dupa cate am putut observa, mall-urile sunt cam la moda cu Circul Foamei care le cam infiinta ceasca pe vremuri...de fapt 2 malluri din buc sunt pe o astfel de fosta locatie...
DAAAR...prinde la multa lume mai ales ca e un loc unde sa-si etaleze "posetele Louis Vuitton" si altele....

Lasa-ti si tu opinia ta in ceea ce priveste City Park Mall Constanta.