Acceptă invitaţia la Aero GP şi sparge monotonia pe litoralul românesc chiar de la începutul sezonului!

Vedetele Aero GP vor fi prezente în faţa celor pasionaţi de avioane, sporturi extreme şi muzică bună sâmbătă şi duminică, 7-8 iunie, în zona hotelului REX din staţiunea Mamaia. Publicul va petrece în compania vedetelor de la Prima TV, Kiss TV, Kiss FM şi a numeroşi jurnalişti din presă scrisă.

Aero GP este un eveniment aviatic excepţional, iniţiat de Regional Air Services (Aerodrom Tuzla), în parteneriat cu Flying Aces, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanţa.
La ediţia de anul trecut, peste 500.000 de spectatori au vizionat spectacolul alături de vedete ca Bruce Dickinson, de la Iron Maiden, oameni de televiziune din România şi piloţi celebri. Datorită succesului repurtat în organizarea acestei competiţii, Constantă este, începând cu anul 2008, locaţie oficială a circuitului mondial!

Echivalentul aviatic al Formulei 1, Aero GP implică avioane puternice, zboruri la doar 10 m de nivelul solului şi circuite restrânse, pe care poţi urmări o cursă aeriană, dog fight (luptă) şi demonstraţii de acrobaţie.
La competiţie participă cei mai buni piloţi militari şi civili din lume. Aceştia îşi vor face intrarea oficială printr-o manevră periculoasă şi o demonstraţie de precizie, trecând cu aeronavele pe sub podul de la Agigea.
Anul acesta, competitorii sunt: Andy Bickmore – Marea Britanie, Mark Jeffries – Marea Britanie, Smokey Young – SUA, Peter Podlunsek – Slovenia, Zoltan Veres – Ungaria, Aldo Di Bernardo - Italia şi Gerald Cooper – Marea Britanie.
Aero GP Constanţa este una dintre cele mai spectaculoase evenimente din calendarul sportiv, continuând succesele din Malta, Egipt, Slovenia, etc., despre care poţi afla mai multe pe www.aero-gp.com.
Invitaţia Regional Air Services îţi propune mai mult decât un spectacol aerian - o competiţie reală, cu risc şi tensiune, în zona hotel REX, între orele 13:00 – 18:00. Învinge-ţi limitele! Fă-ţi o programare chiar pe plajă de la REX pentru un zbor de agrement la un preţ redus pentru perioada 9 iunie – 10 august, sau participă la tombolă pentru a câştiga un salt cu paraşuta sau marele premiu, un zbor alături de unul dintre acrobaţii aerodromului Tuzla.

Iniţiatoarea evenimentului, Regional Air Services este o companie full service în aviaţia particulară (şcoală de pilotaj, aero-taxi, paraşutism, campanii publicitare neconvenţionale, monitorizare aeriană, zboruri pentru agricultură), deţinătoare a primului aerodrom privat din România.
Aero GP deschide sezonul estival în forţă. Vino pe 7-8 iunie la Constanţa pentru un bronz de început de vară şi un spectacol de cea mai bună calitate!